Nyd en dejlig teatermenu på Østerbro. Uanset om du skal i teatret på Østre Gasværk, se en god film i Park Bio eller til fodbold eller musik i Parken, så kan vi på det varmeste anbefale at starte aftenen i godt selskab på restaurant Det Simrer på Melchiors Plads.

Spisehus på Østerbro med bæredygtig simremad

Nyd en dejlig teatermenu på Østebro. På vores hyggelige spisested på Melchiors Plads serverer vi velsmagende simreretter og fyldige salater, og vi har selvfølgelig også spændende vegetarretter på menuen. Hver måned tilbyder vi en ny lækker dagens ret, som er udvalgt af vores kokke.

Er man til den lille sult, så kunne vores delevenlige Snacktallerken måske friste. Og den søde tand har vi selvfølgelig også tænkt på. Vi synes selv, at vi laver Østerbros bedste citronfromage.

Vi er også meget glade for god øl

Vores primære bryggeri er Krenkerup gods på Lolland, der brygger efter det tyske “reinheits Gebot”. Vi har altid spændende varianter på kortet, så kom gerne og nyd en kold og velskænket øl inden kampen eller koncerten i Parken.

Arrangementer i nærheden af Det Simrer

Skal du til koncert, i teatret eller til fodbold, så benyt lejligheden til at nyde en god teatermenu på Østerbro inden forestillingen. Der er ca. 10 minutters gåtur fra Det Simrer til Østre Gasværk Teater, Teater Republique, Park Bio, Østerbro Stadion og til Parken.

 

Forestillinger på Østre Gasværk Teater:

22/9-26/11: Another Brick in The Wall, part 5

Læs mere om Østre Gasværk Teater


Koncerter og landskampe i Parken:

14/10: Danmark – Kazakhstan

17/11: Danmark – Slovenien

Se alle arrangementer i Parken her

F.C. Københavns hjemmebanekampe i Parken:

30/9: FCK – Midtjylland

22/10: FCK – Vejle

29/10: FCK – Hvidovre

12/11: FCK – Brøndby

3/12: FCK – AGF

Se kampprogrammet her