Så skete det igen. Før vi fik set os om, blev det jul, og hold da op hvor var det dejligt med så mange glade julegæster på Det Simrer. Vi siger tak for besøgene og glæder os allerede til julen 2024.

Glæd jer til julen 2024

Ja, der er jo stadig lang tid til jul, så det varer lidt, før der skal bestilles bord til julefrokost. Men måske vi kan lokke med dagens ret?

Hold firmajulefrokost hos Det Simrer

Hos Det Simrer har du naturligvis mulighed for at invitere firmaet til julefrokost på Østerbro. Vi tager imod selskaber på op til 42 personer. Kontakt os gerne, så vi kan tage en snak om, hvordan vi laver den bedste løsning til til lige netop dine medarbejdere.

Ingen julefrokost uden en god øl

Det er vi naturligvis godt klar over her på Det Simrer. Og heldigvis så går vi meget op i øl – ikke kun til jul, men året rundt. Vores primære bryggeri er Krenkerup gods på Lolland, og mon ikke der kommer en glimrende juleøl fra dem igen i år. Men vi har også mange andre spændende øl på kortet. Der burde være noget for enhver smag.

Jul på Østerbro og resten af København

Snart bliver julelysene forhåbentlig tændt i Nordre Frihavnsgade og på Østerbrogade. Og det store juletræ bliver tændt på Trianglen. Derudover vil byen bugne af spændende julemarkeder og underholdning for børn og voksne.

Se hvor der er julemarkeder i København

Vi kan anbefale at starte en hyggelig juledag med venner og familie med en dejlig julefrokost på Østerbro. Så er man klædt på til dagens strabadser 😉 Eller måske skulle man i stedet slutte dagen af på Det Simrer.