Før vi ved af det, står julen for døren igen. Og dermed er det også tid til en de helt store danske traditioner: Årets julefrokost. Og hvorfor ikke holde den i godt selskab hos Det Simrer på Østerbro? Hos os er maden hjemmelavet og økologisk, øllen er velskænket, og snapsen har den rette temperatur. Vi glæder os til at servere for jer uanset om I er 2, 15 eller 40 personer, der ønsker at holde julefrokost på Østerbro.

Menuen til julefrokost 2023 er snart klar

Vi er ikke helt klar til afsløre årets menu endnu. Men mon ikke der kommer en klassiker eller to på kortet. For hvad er en julefrokost uden f.eks. sild og ost. Mere kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, så hold øje her på siden og på Facebook og Instagram. Og vær klar til årets julefrokost på Østerbro 2023.

Hold firmajulefrokosten hos Det Simrer

Hos Det Simrer har du naturligvis mulighed for at invitere firmaet til julefrokost på Østerbro. Vi tager imod selskaber på op til 42 personer. Kontakt os gerne, så vi kan tage en snak om, hvordan vi laver den bedste løsning til til lige netop dine medarbejdere.

Ingen julefrokost uden en god øl

Det er vi naturligvis godt klar over her på Det Simrer. Og heldigvis så går vi meget op i øl – ikke kun til jul, men året rundt. Vores primære bryggeri er Krenkerup gods på Lolland, og mon ikke der kommer en glimrende juleøl fra dem igen i år. Men vi har også mange andre spændende øl på kortet. Der burde være noget for enhver smag.

Jul på Østerbro og resten af København

Snart bliver julelysene forhåbentlig tændt i Nordre Frihavnsgade og på Østerbrogade. Og det store juletræ bliver tændt på Trianglen. Derudover vil byen bugne af spændende julemarkeder og underholdning for børn og voksne.

Se hvor der er julemarkeder i København

Vi kan anbefale at starte en hyggelig juledag med venner og familie med en dejlig julefrokost på Østerbro. Så er man klædt på til dagens strabadser 😉 Eller måske skulle man i stedet slutte dagen af på Det Simrer.