På Det Simrer kan du altid nyde Dagens Ret. Denne helt særlige ret bliver valgt af vores kokke og udskiftes med jævne mellemrum. Dagens Ret afspejler årstiden både når det kommer til råvarer og til vind og vejr, og nogle gange følger der også en personlig historie med.

Du vil måske opleve at møde en Dagens Ret, som har været på tavlen før, men så skyldes det, at den har været meget efterspurgt. Så sig endelig til, hvis der er en Dagens Ret, som du gerne vil have på menuen igen.

Dagens ret lige nu

For tiden byder vi på nepalesisk lammegryde med kokos, spinat og vores egen karry. Serveret med grove ris.

Retten kan naturligvis nydes i vores hyggelige spisehus på Melchiors Plads, men du kan også bestille den som take away.

Nyd et glas vin til dagens ret

På vores menukort finder du mange spændende vine. Ud over cava og champagne, som altid skyder en middag godt i gang, kan vi tilbyde hvidvine, rødvine, rosé og dessertvine. Vores tjenere hjælper altid gerne med en anbefaling til, hvad der passer til Dagens Ret.

Tidligere retter

Her kan du se, hvad vi tidligere har haft på menuen som Dagens Ret her i spisehuset på Melchiors Plads.

Maj
Socca med Ragu og høns i asparges

April
Braiseret lammeskank, Gormeh Sabzi

Marts
Schwalmer Pfundgullash og Boeuf Bourguignon

Februar

Osso Buco

Januar
Skibberlabskovs

November og december
Confiteret andelår

September
Boeuf Bourguignon

September
Braserede svinekæber

August
Fyldt peberfrugt med oksekøb og paprika