På Det Simrer kan du altid nyde Dagens Ret. Denne helt særlige ret bliver valgt af vores kokke og udskiftes med jævne mellemrum. Dagens Ret afspejler årstiden både når det kommer til råvarer og til vind og vejr, og nogle gange følger der også en personlig historie med.
Du vil måske opleve at møde en Dagens Ret, som har været på tavlen før, men så skyldes det, at den har været meget efterspurgt. Så sig endelig til, hvis der er en Dagens Ret, som du gerne vil have på menuen igen.
Dagens ret lige nu
Braiserede svinekæber
Serveret med mos, bacon og grønt
Retten kan naturligvis nydes i vores hyggelige spisehus på Melchiors Plads, men du kan også bestille den som take away.
Nyd et glas vin til dagens ret
På vores menukort finder du mange spændende vine. Ud over cava og champagne, som altid skyder en middag godt i gang, kan vi tilbyde hvidvine, rødvine, rosé og dessertvine. Vores tjenere hjælper altid gerne med en anbefaling til, hvad der passer til Dagens Ret.
Tidligere retter
Her kan du se, hvad vi tidligere har haft på menuen som Dagens Ret her i spisehuset på Melchiors Plads.
Maj
Socca med Ragu og høns i asparges
April
Braiseret lammeskank, Gormeh Sabzi
Marts
Schwalmer Pfundgullash og Boeuf Bourguignon
Februar
Osso Buco
Januar
Skibberlabskovs
November og december
Confiteret andelår
September
Boeuf Bourguignon
September
Braserede svinekæber
August
Fyldt peberfrugt med oksekøb og paprika