Serveres hver lørdag og søndag fra 10 til 13

 

Byg-din-brunch


Ovnbagt æg

28

med spinat, kartofler & sennepscreme
Stegte brunchpølser

28

3 stk med hjemmelavet ketchup
Hjemmelavet hønsesalat

22

øko kylling
Røget færøsk laks

38

med syltet fennikel
Ost

28

to slags
Hjemmelavet syltetøj

12

Blåbærpandekager

32

med ahornsirup
Græsk yoghurt

32

med hjemmelavet syltetøj og müsli
Fermenteret humus

18

BYG-DIN-BRUNCH

Økologisk brød & smør

24

Friskbagt croissant

28

Strammer Max

68

Tysk-inspireret tømmermandsmad: Smørstegt bornholmerbrød, seranoskinke, sennep, syltet agurk, spejlæg
Shakshuka

48

Nordafrikansk vegetarsimre-ret med tomat, rød peber, kikærter og pocheret æg